Store opplevelser i Nord

January 10, 2018

Norge er undervurdert med sin råe natur og flotte opplevelser!
 

 


Følelsen du får når du ser de enorme hvalene komme opp for å få luft før de igjen forsvinner ned i dypet er imponerende. Ingen fiskesuppe smaker så godt som den du får om bord mens du ser en havørn sette seg på rekkverket. Om kvelden kan du spise 7 retters gourmet middag i Nordens Paris, Tromsø, og gjerne avslutte kvelden i Skybaren på toppen av «The Edge» med lysene, fjorden og kanskje nordlyset over himmelen. Full av opplevelser tar du den faglige delen i et flytende konferanserom på Hurtigruten dagen etter på vei til Bodø.

Om du vil «piffe opp» turen enda mer kan du for eksempel kjøre husky eller reinsdyr slede, full fart gjennom snøen som spruter til side idet du farer avgårde. Etterpå er det bål og mating av reinsdyr eller lek med søte hundevalper. Middag får du inne i sameteltet mens du får høre om samekulturen og kanskje en joik? Er du heldig blir middagen avbrutt av at dere løper ut for å se nydelig nordlys fare over himmelen, hoppende og dansende i all sin prakt. Snøscooter kan du også få prøve, ribkjøring med en marinbiolog, eller hva med lunsj i restauranten oppe på toppen av fjellheisen med utsikten og alle lys fra byen der nede, det gir en egen ro. Ønsker du roligere aktiviteter kan du dra på fisketur eller du kan gå i byen og gjennom Polarmuseet med en god, lokal guide full av levende historier.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Firmatur til Alpene - Fjell, spa og ski

November 28, 2018

Magisk stemning i Dubai

January 10, 2018

1/2
Please reload

Tog Sveits Zermatt
shutterstock_555416503
Madinat-Jumeirah
Spisevogn Historiske togreiser
shutterstock_108284315
Miilits1
Bo-Kaap_lions head
Om oss - Reisebyrået AS

Vi er en turoperatør som spesialiserer oss på Firmaturer & Gruppeturer. Vi driver med skreddersøm – vi lager turen akkurat slik du vil ha den!  

 

Les mer

 

Søk på "tags"

© 2018 by Reisebyrået AS

Please reload

Reisebyrået AS

 

Postboks 4195, Gulskogen

salg@reisebyraet.as

32 22 35 00