Magisk stemning i Dubai

January 10, 2018

«Vi satt ute i ørkenen i Dubai langt fra byens larm og mas, glitter og stas. Med vår egen teltleir, bål, tepper, lykter og 1000 stjerner over oss ble det en stemning man må oppleve for å forstå. Når vi i tillegg fikk holde jaktfalker og høre gode historier rundt bålet var det jo helt magisk. Det var deilig å slappe av etter en dag som startet med bading fra egen båt utenfor Seilet og fortsatte etter lunsj med store 4WD som tok oss med på frisk kjøring i sanddynene».

 

 

Reiseleder og kjentmann på turen var reisebokforfatter Erik Baadstø. Han har vært i Dubai over 40 ganger og viste oss alt som er verdt å få med seg i denne eksotiske byen.

Vi startet reisen med stil, vi fløy med Emirates, kåret til en av verdens beste flyselskap. Kun 7 timer direkte til Dubai. På denne turen sto opplevelsene i kø, men det var også mange pauser der vi kunne gå på stranda, ligge ved svømmebassenget eller dra på shopping. Vi dro mens den årlige shoppingfestivalen pågikk, med superlave priser, fyrverkeri og mye spennende som skjedde i byen.

Alle de viktigste høydepunktene i Dubai var med. Vi lærte om landets historie og den opprinnelige arabiske kultur, vi prutet på lokale markeder og så arkitektur i verdensklasse. Vi var også opp i verdens høyeste bygning og opplevde verdens største kjøpesenter. En av dagene var vi på utflukt til Abu Dhabi, hovedstaden i Emiratene der vi blant annet besøkte en av verdens største moskeer, et imponerende byggverk av lys marmor. Vi fikk også sjansen til å besøke Ferrari world med verdens raskeste berg og dalbane.  

Ski Dubai, Dubai Marina, den nye kanalen, det berømte Seilet, Palmen som er bygget av sand ute i havet og mye annet fikk vi se. Turen ble avsluttet med middagscruise på en tradisjonell båt, en "Abra" mens vi sakte gled oppover langs kanalen med byens lys i bakgrunnen.

Dubai er et av verdens sikreste steder å reise til. Det er svært lite kriminalitet og man føler seg trygg i alle områder av byen til alle døgnets tider.  For nordmenn er også visum enkelt, kun et stempel i passet. Man kan kle seg som hjemme og om man ønsker gastronomiske opplevelser er det et enormt utvalg av restauranter, barer og muligheter for uteliv.

 

Byen pynter seg nå for verdensutstillingen i 2020, det bygges nye, spennende prosjekter i Dubai hele tiden. Dette er byen du bare må få med deg –  byen der alt er mulig!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

You Might Also Like:

Firmatur til Alpene - Fjell, spa og ski

November 28, 2018

Magisk stemning i Dubai

January 10, 2018

1/2
Please reload

Tog Sveits Zermatt
shutterstock_555416503
Madinat-Jumeirah
Spisevogn Historiske togreiser
shutterstock_108284315
Miilits1
Bo-Kaap_lions head
Om oss - Reisebyrået AS

Vi er en turoperatør som spesialiserer oss på Firmaturer & Gruppeturer. Vi driver med skreddersøm – vi lager turen akkurat slik du vil ha den!  

 

Les mer

 

Søk på "tags"

© 2018 by Reisebyrået AS

Please reload

Reisebyrået AS

 

Postboks 4195, Gulskogen

salg@reisebyraet.as

32 22 35 00